Idealny przysmak do kawy

  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Mail
Idealny przysmak do kawy
Zdjęcie ilustracyjneFoto: Shutterstock.com/GreenArt

Lawendowa Panna Cotta doskonale komponuje się z aromatyczną kawą, a przepis na ten deser wcale nie jest skomplikowany! 

Posłuchaj

Prosty przepis na pyszny deser (A nuż, widelec/Trójka)
+
Dodaj do playlisty
+

pavlova_1200.jpg
Pavlova. Pyszny deser z Nowej Zelandii

– Ta panna cotta to trochę mój eksperyment. Bo wcześniej nie miałem z lawendą do czynienia. Ten deser jest połączeniem mleka, śmietany z zasuszoną lawendą. Żeby zrobić ten przysmak nie trzeba mieć wielkich umiejętności – mówi cukiernik Daniel Coceancig. Finalista programu "Bake Off - Ale Ciacho" zdradza przepis na ten przysmak.  

Zapraszamy do wysłuchania dołączonej audycji. 

***

Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Daniel Coceancig (cukiernik)
Data emisji: 17.05.2018
Godzina emisji: 11.30

kw

Polecane