Prosty przepis na pyszny deser (A nuż, widelec/Trójka)
Idealny przysmak do kawy
2018-05-17, 12:05 | aktualizacja 2018-05-17, 12:05
Lawendowa Panna Cotta doskonale komponuje się z aromatyczną kawą, a przepis na ten deser wcale nie jest skomplikowany!
Posłuchaj
Dodaj do playlisty
– Ta panna cotta to trochę mój eksperyment. Bo wcześniej nie miałem z lawendą do czynienia. Ten deser jest połączeniem mleka, śmietany z zasuszoną lawendą. Żeby zrobić ten przysmak nie trzeba mieć wielkich umiejętności – mówi cukiernik Daniel Coceancig. Finalista programu "Bake Off - Ale Ciacho" zdradza przepis na ten przysmak.
Zapraszamy do wysłuchania dołączonej audycji.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Daniel Coceancig (cukiernik)
Data emisji: 17.05.2018
Godzina emisji: 11.30
kw