Czekoladowe inspiracje (A nuż, widelec/Trójka)
Tego dnia czekolada nie tuczy!
2018-04-11, 13:04 | aktualizacja 2018-04-18, 13:04
12 kwietnia będziemy obchodzić Dzień Czekolady. Tego dnia każdy powinien sięgnąć po coś słodkiego. Agata Wojda namawia na łakocie owocowo-czekoladowe.
Posłuchaj
Dodaj do playlisty
– Gruszkę piękę w piekarniku, z dodatkiem pigwowca. Najpierw obieram gruszkę, dodaję pokrojonego pigwowca, który da aromat. Zalewam wszystko 200 ml słodkiego, białego wina i wstawiam do piekarnika – opowiada Agata Wojda, szefowa kuchni.
Jak przygotować gruszkę z czekoladą? Co jeszcze można dodać do zapiekanych gruszek, aby były pyszniejsze? Zapraszamy do wysłuchania dołączonej audycji.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Agata Wojda (szefowa kuchni)
Data emisji: 11.04.2018
Godzina emisji: 11.15
kw/mk